Servicii

În Ploiești, specialitățile medicale- ORL (inclusiv otoneurologie, vestibular), alergolgie, cardiologie, neurologie, obstetrică-ginecologie, urologie, chirurgie vasculară, ortopedie pediatrică, recuperare medicală, pneumologie, somnologie, ortopedie, endocrinologie, ecografii, psihologie- sunt alese în mod special astfel, pentru a putea oferi echipe mixte de tratare a simptomatologiilor complexe, reducând timpul de diagnosticare si tratament. 

În Câmpina, pentru moment, clinica este exclusiv cu specializarea ORL.

Pentru specialitățile ORL, obstetrică-ginecologie, recuperare medicală, neurologie, alergologie, endocrinologie și psihologie puteți beneficia de consultații gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie și a recomandării medicului specialist din cadrul clinicii noastre în contract cu CAS. Unele investigații se plătesc în regim privat. 

Sănătatea ta, pe mâini bune

Centru de EXCELENȚĂ ORL - investigații ORL și explorări vestibulare

Alături de investigațiile si tratamentul patologiilor ORL generale, Clinica AS Medical este specializată, prin echipa medicală și echipamentele specifice de ultimă generație, în diagnosticul tulburarilor de echilibru (amețeli, vertij).

*în contract cu CAS PH

Alergologie

Primăvara și începutul verii vin cu o serie de alergii la nivelul cailor respiratorii, declansate de  anumite plante, care, de altfel ar trebui să bucure simțurile. Din păcate, nu toată lumea se bucură de această perioadă, alergiile la floarea de tei, plop sau ambrozie fiind foarte des întâlnite. 

Neurologie

Neurologia este specialitea medicală care se ocupă de prevenția, dignosticul și tratamentul bolilor organice de la nivelul sistemului nervos central și periferic, dar și al bolilor sistemului muscular și al joncțiunilor neuromusculare.

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea medicala care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului respirator (plamani , bronhii , pleura )si ale mediastinului .

Recuperare medicală

Kinetoterapia este o formă de gimnastică, folosită pentru recuperare medicală, ce constă într-un tratament fizic, format dintr-un ansamblu de tehnici și metode de recuperare fiind concepute pentru fiecare afecțiune în parte. 

Fizioterapia, utilizată în combinație cu kinetoterapia, reprezintă formă de recuperare a musculaturii, articulațiilor și sistemului nervos, prin acțiunea unor stimuli externi precum: electroterapia, magnetoterapia, ultrasunet, terapie laser, terapie TECAR, unde și microunde. Folosită pentru a combate inflamații, a combate durerea, și a relaxa sistemul muscular, fizioterapia este o formă de terapie nedureroasă și relaxantă. 

 

*în contract cu CAS PH

Somnologie

Somnologia este o ramură a științei medicale care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ce pot apărea în timpul somnului, de la patologii respiratorii la cele neurologice, insomnii sau alte afecțiuni ce pot afecta sănătatea pacientului.

Obstetrică ginecologie

În cadrul Clinicii noastre sunt disponibile o serie de servicii medicale de obstetrică-ginecologie, unele dintre ele fiind compensate prin CAS Prahova, în baza trimiterii de la medicul de familie: consultații, recoltare secreții și analize de specialitate, ecografii transvaginale și pelvis, ecografii sarcină, biometrie fetală, histerosalpinografie, rejuvenare vaginală, tratamentul incontineței urinare, ablatie corp strain, montare și extragere sterilet, planning familial, consiliere menopauză și premenopauză, histerosalpingografie, întrerupere sarcina cu tratament medicamentos.

*în contract cu CAS PH

Ortopedie pediatrica

În cadrul departamentului de ortopedie pediatrică oferim consultații de specialitate, pentru tulburările de mers și chirurgia piciorului, tulburările posturale (scolioză, cifoză), diformități congenitale membre, screening displazie șold (ecografie șold nou-născuți) sau ecografie musculoscheletală.

Chirurgie estetica

Din pasiune pentru frumos, în cadrul departamentului chirurgie plastică, microchirurgie estetică și reconstructivă oferim consultatii față, sân, conturul corpului, injectări acid hialuronic buze, șanțuri nazogeniene, pomeți, mandibulă, bărbie, injectări botox etaj facial superior -frunte, laba gâștii, intersprâncenos, mezoterapie cu acid hialuronic (rejuvenare), injectări cearcane.

Chirurgie vasculara

În cadrul Clinicii AS Medical te poti programa pentru consultații de specialitate, ecografie Doppler arterial membre inferioare și superioare, Ecografie Doppler venos membre inferioare și superioare, toaletă chirurgicală și pansament, sutură plagă.

Urologie

Echipa medicală de excepție a departamentului Urologie va ofera o serie de servcii medicale de specialitate pentru stabilirea și tratarea afecțiunilor dvs.: consultație de specialitate, ecografie, cistoscopie, puncție prostatică, explorare urodinamică, montare și schimbare sondă urinară, consiliere sexuală, instilații, drenare abces (penial scrotal), excizie formațiune scrotală, decalotare fimoză/ parafimoză, montare cistostomă, recoltare secreție uretrală, referat medical.

Cardiologie

Suntem alături de dumneavoastră în stabilirea diagosticului corect și a schemei de tratament potrivite afecțiunilor dumneavoastră cardiologice, în urma unui consult șia unei anamneze amănunțite și a investigațiilor specifice, cardiologice: ecografii, EKG, holter TA & EKG.

Medicină internă

Prin consultația de specialitate de medicina internă se vor stabili traseul medical și investigațiile medicale de care aveți nevoie pentru remedierea cât mai rapidă și corectă a afecțiunilor de care suferiți: Ecografie abdominală inferioară și superioară, EKG cu interpretare, Interpretare analize, Interpretare Osteodensitometrie DEXA.

Ecografii

La Clinica AS Medical se pot efectua ecografii, de către medici specializați, atenți și experimentați, folosind echipamente de nouă generație.

  • Ecografie abdominală totală (ficatului, căilor biliare, pancreasului, vezicii biliare, splinei, aortei abdominale, venei cavă, rinichi, vezică urinară și glande suprarenale)
  • Ecografie urologică
  • Ecografie cardiacă
  • Ecografie transvaginală
  • Ecografie pelvină
  • Ecografie urmărire sarcină
  • Ecografie de șold nou-nascuti
  • Ecografie Doppler arterial, venos, carotidian
  • Ecografie mamară
  • Ecografie tiroidă

Am creat pachete promoționale pentru unele dintre acestea, pentru acces cât mai rapid și mai convenabil la serviciile medicale de care ai nevoie!

Endocrinologie

Orice disfuncție a glandelor endocrine reprezentate de hipotalamus, hipofiza (pituitara), epifiza (glanda pineala), glanda tiroida, glandele paratiroide, pancreas (componenta endocrina), glandele suprarenale, gonadele (ovarele sau testiculele), este tratatacu atenție, în urma unei anamneze, a ecografiilor și a analizelor de sânge pe care le puteți face tot în acdrul Clinicii noastre.