Servicii

În Ploiești, specialitățile medicale- ORL, alergologie, pneumologie, neurologie, somnologie, recuperare medicală, fizioterapie și kinetoterapie- sunt alese în mod special astfel, pentru a putea oferi echipe mixte de tratare a simptomatologiilor complexe, reducând timpul de diagnosticare si tratament. 

În Câmpina, pentru moment, clinica este exclusiv cu specializarea ORL.

Pentru specialiatea ORL puteți beneficia de consultații gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Unele Investigații se plătesc în regim privat.

Sănătatea ta, pe mâini bune

Centru de EXCELENȚĂ ORL - investigații ORL și explorări vestibulare

Alături de investigațiile si tratamentul patologiilor ORL generale, Clinica AS Medical este specializată, prin echipa medicală și echipamentele specifice de ultimă generație, în diagnosticul tulburarilor de echilibru (amețeli, vertij).

Alergologie

Primăvara și începutul verii vin cu o serie de alergii la nivelul cailor respiratorii, declansate de  anumite plante, care, de altfel ar trebui să bucure simțurile. Din păcate, nu toată lumea se bucură de această perioadă, alergiile la floarea de tei, plop sau ambrozie fiind foarte des întâlnite. 

Neurologie

Neurologia este specialitea medicală care se ocupă de prevenția, dignosticul și tratamentul bolilor organice de la nivelul sistemului nervos central și periferic, dar și al bolilor sistemului muscular și al joncțiunilor neuromusculare.

Pneumologie

Pneumologia este specialitatea medicala care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului respirator (plamani , bronhii , pleura )si ale mediastinului .

Recuperare medicală

Kinetoterapia este o formă de gimnastică, folosită pentru recuperare medicală, ce constă într-un tratament fizic, format dintr-un ansamblu de tehnici și metode de recuperare fiind concepute pentru fiecare afecțiune în parte. 

Fizioterapia, utilizată în combinație cu kinetoterapia, reprezintă formă de recuperare a musculaturii, articulațiilor și sistemului nervos, prin acțiunea unor stimuli externi precum: electroterapia, magnetoterapia, ultrasunet, terapie laser, terapie TECAR, unde și microunde. Folosită pentru a combate inflamații, a combate durerea, și a relaxa sistemul muscular, fizioterapia este o formă de terapie nedureroasă și relaxantă. 

Somnologie

Somnologia este o ramură a științei medicale care se ocupă cu prevenția, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ce pot apărea în timpul somnului, de la patologii respiratorii la cele neurologice, insomnii sau alte afecțiuni ce pot afecta sănătatea pacientului.