Chirurgie estetică

Sănătatea ta, pe mâini bune

Chirurgie estetică

Chirurgia estetică îmbunătățește aspectul fizic, prin tehnici chirurgicale, microchirurgicale sau noninvazive, pentru a se oferi zonei fetei, gatului sau corpului un aspect estetic, proporțional, echilibrat. De aceea, este o opțiune personală a fiecărui pacient de a modifica estetic aspectul fizic, În cazul chirurgiei estetice, nu se impune o intervenție chirurgicală pentru a corecta zonele cu disfuncții și defecte ale corpului care apar din naștere, în urma unor traumatisme sau boli. Aceste corecții ale funcționalității și reconstrucției defectelor fac parte din domeniul chirurgiei plastice.

Încredere deplină

Respectăm intimitatea pacienților, confidențialitatea actului medical și ne asigurăm că toate intervențiile și manevrele medicale sunt realizate în condiții stricte de igienă, pentru o experiență confortabilă și de încredere.

Servicii medicale chirurgie estetică

  • Consultații față, sân, conturul corpului
  • Injectări acid hialuronic buze, șanțuri nazogeniene, pomeți, mandibulă, bărbie
  • Injectări botox etaj facial superior- frunte, laba gâștii, intersprâncenos
  • Mezoterapie cu acid hialuronic (rejuvenare)
  • Injectări cearcane

Buze frumoase, tinere și senzuale cu intervenție minimă? DA!

Zâmbetul este pus în valoare inclusiv prin frumusețea buzelor. În timp, buzele își modifică forma din copilărie, până la maturitatea deplină, iar metodele de augmentare și de volumizare a buzelor sunt numeroase și este important să alegi conștient, știind toate detaliile și implicațiile fiecărui tip intervenții: filler sau acidul hialuronic, liftingul, lipofillingul și implantul permanent.

La Clinica AS Medical este disponibilă intervenția cu acid hialuronic care crează volum buzelor, cu accentuarea roșului buzelor. Este o intervenție simplă, care  se face sub anestezie locală, cu cremă sau cu anestezie regională. Efectul injectării acidului hialuronic în buze este de aproximativ 6-12 luni. Așadar, o metodă de care dispare în timp, buzele revenind la forma naturală, cu minim invazivă. Cantitatea de acid hialuronic va fi stabilită de medicul de specialitate, luând în considerare elemente estetice și medicale.

Injectările cu acid hialuronic se recomandă pentru augmentarea buzelor, pentru atenuarea șanțurilor nazogeniene, a cearcănelor, conturarea pomeților, mandibulei și bărbiei, toate fiind disponibile ca manevre medicale în cadrul Clinicii noastre.

img-chir-est-1.jpg
img-chir-est-2.jpg

Bărbie si mandibulă: conturate, ferme și întinerite

Procedura de augmentare a bărbiei și mandibulei cu acid hialuronic este o intervenție minim invazivă, rapidă pentru a oferi un aspect întinerit și conturat. Una dintre cele mai solicitate intervenții estetice, atât de către femei, cât și de către bărbați, are ca rezultat un profil perfect, ferm și întinerit. Intervenția cu acid hialuronic asupra mandibulei și bărbiei nu necesită perioadă de recuperare, este nedureroasă și este efectuată sub anestezie locală, de tipul unei creme. Prin această intervenție se poate retușa volumul bărbiei, mărindu-l sau micșorându-l, bărbia ascunsă sau bărbia dublă.

Acidul hialuronic folosit în augmentarea barbiei și mandibulei are dublu rol, stimulând totodată elasticitatea și fermitatea pielii, creând un rezultat de remodelare facială lejeră, naturală, cu aspect întinerit. Remodelarea bărbiei și mandibulei are un caracter reversibil, putând fi remodelate după trecerea efectului injectărilor, în sensul dorit de pacient și medic.

Medicul estetician este singurul în măsură să vă recomande cantitatea de acid hialuronic ce urmează a fi injectată, precum și frecvența, în urma unui consult și a unei anamneze amănunțite, cunoscând perfect poziția anatomică și acțiunea fiecărui mușchi.

Tratamentul cu botox - soluția rapidă și sigură împotriva ridurilor

Injectările cu botox (toxina botulinica tip A) sunt recomandate pentru estomparea și îndepărtarea ridurilor faciale de expresie apărute pe frunte, la colțul ochiului (laba gâștii), cele verticale și între sprâncene au ca efect zone întinerite, mai proaspete, pe o perioadă lungă de timp.  Ce este toxina botulinica tip A? Este o proteina produsă de bacteria Clostridium botulinum, însă purificată și transformată ca să poată fi folosită în siguranță în medicina estetică. În afara folosirii în medicina estetică, are rol terapeutic important în afecțiunile strabismului, torticolisului, spasmului facial și blefarospasmului.

Intervenția este una simplă și sigură, minim invazivă, nedureroasă, nefiind necesară anestezierea locală. Botoxul acționează ca un decontracturant, relaxând musculatura din zona injectată care are ca efect întinderea pielii, în același timp cu contractarea în mod natural a zonelor adiacente neinjectate. Efectul este unul natural, iar rezultatele sunt vizibile după maxim 2 săptămâni, iar durata efectelor estetice variază în funcție de pacient, între 3 și 6 luni, iar pentru un efect continuu, se recomandă injectarea de 2 sau 3 ori//an.

Numai medicul de specialitate vă poate indica cantitatea și concentrația substanței de care aveți nevoie și locul în care se va face injectarea pentru obținerea efectului dorit. Efectul poate varia în funcție de toleranța fiecărui pacient, de tipurile și adancimea ridurilor, de stadiul de ridare.

img-chir-est-3.jpg

Accesează pagina noastră de contact și ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri