Echipamente Recuperare Medicala

La AS Medical, ne dedicăm îmbunătățirii calității vieții pacienților prin furnizarea de echipamente de recuperare medicală de ultimă generație. Suntem mândri să prezentăm trei dintre cele mai inovatoare echipamente din domeniul nostru:

Aparat unde scurte THERMATUR 200+

Aparat crioterapie CRYOTUR STREAM

Aparat pentru masaj limfatic LYMPHAPRESS OPTIMAL PLUS

Sănătatea ta, pe mâini bune

Înțelegem nevoia unei vindecări rapide și eficiente. Dispozitivul nostru pe bază de Unde Scurte utilizează o tehnologie de ultimă oră pentru a stimula procesul de vindecare naturală al corpului.

Echipamentul nostru pentru Drenaj Limfatic folosește masaj ușor și controlat pentru a stimula sistemul limfatic, ajutând la eliminarea toxinelor și la îmbunătățirea circulației.

Crioterapia implică utilizarea de temperaturi extrem de scăzute pentru a trata diverse afecțiuni. Sistemul nostru de Crioterapie este proiectat pentru a oferi tratamente sigure și eficiente.

Aparat crioterapie CRYOTUR STREAM

Tehnologie cu debit de aer

Noul flux de aer, noua crioterapie cu debit de aer oferă capabilități terapeutice îmbunătățite fără a necesita contactul cu pielea. Aerul la nivelul aplicatorului este răcit cu ajutorul unui compresor până la -35 ° C. În circuitul închis special, lichidul nostru de răcire prietenos cu mediul, scade în mod radical temperatura aerului, care este apoi livrată cu un debit setat la țesuturi. Nu este necesara folosirea de consumabile, ceea ce face ca funcționarea să fie extrem de rentabilă.

Caracteristici și beneficii:

 • TEMPERATURA : -32 ° C pe aerul furnizat
 • FLUX DE AER : Până la 1500 de litri / min în 10 nivele
 • COOLING TYPE : Prietenos pentru mediul înconjurător cu ODP scăzut
 • ECRAN : 12.1”

Nu necesita interventii sau schimb de agent de racire. In functie de conditiile din cabinetul de terapie necesita un ciclu de dezghetare la fiecare 5 sau 6 ore de functionare. Acest ciclu dureaza cca. 10 minute.

 

cryotur-stream-echipament-2.jpg

INDICAȚII TERAPEUTICE CRYOTUR STREAM

 • Reumatologie: mialgii, miogeloză reumatică, cronică, poliartrită, artrită activă, tendinită de inserție, endovaginită, periartropatie
 • Ortopedie, chirurgie de accident și medicină sportivă: luxații, distorsiuni, contuzii, iritații pre și postoperatorii, artrită, afecțiune după intervenția chirurgicală de substituție articulară, leziuni musculare (tulpină, contuzie, ruptură fibroasă), sindrom de rădăcină nervoasă, distrofie reflex
 • Neurologie: Nevralgii, reacții musculare spasmodice (apoplexie, sindrom transversal), sindrom de compresie a rădăcinii nervoase (ischialgiie etc.)
 • Fizioterapie si ergoterapie: Facilitator, relaxant, analgesic
 • Dermatologie: psoriazis, celulita

Două moduri de funcționare disponibile, o dozare constantă și o temperatură constantă fac fluxul crio-turului un instrument eficient și flexibil, care permite utilizatorilor terapii versatile. Senzorul IR standard ghidează parametrii terapeutici pentru a obține rezultate optime într-un mod sigur și controlat

Funcționarea fără mâini folosind brațul special conceput pentru utilizare statică

 • modul de funcționare duală, doza constantă sau temperatura constantă
 • măsurarea temperaturii în timp real în toate modurile
 • design ergonomic și elegant al piesei de mână cu aderență anti-îngheț
 • braț pentru utilizare statică
 • 3 aplicatoare de debit diferite (unul standard, 2 opțional).
echipament-thermatur-200-plus-2.jpg

Aparat unde scurte THERMATUR 200+

Thermatur 200+ este un dispozitiv medical sofisticat a cărui producție este supusă unor verificări constante de calitate. Manipularea precisă și întreținerea regulată sunt imperative pentru a asigura utilizarea sigură a dispozitivului medical.

Descrierea tehnologiei

Ansamblul terapie cu undă mică înseamnă un dispozitiv care utilizează energie electromagnetică în domeniul frecvenței scurte (3 - 30 MHz) în scopuri terapeutice. Unitatea include electrozii, generatorul cu scurtcircuit și toate elementele electronice asociate, comenzile și carcasele. Echipamentul de terapie cu unde scurte este proiectat să emită fie o ieșire constantă, fie pulsată și uneori oferă ambele. Unitățile de ieșire constante sunt utilizate în principal pentru a obține o încălzire profundă a țesuturilor. Ieșirea pulsată permite răcirea între impulsuri, încălzește mai puțin puternic și îmbunătățește influențele non-termice ale energiei RF. Termostatul 200+ oferă atât o ieșire electromagnetică continuă cât și pulsată, oferind cele mai complete opțiuni terapeutice în domeniul terapiei cu undă scurtă.

Cum thermatur 200 + generează căldura?

Generatorul de diatermie produce radiații electromagnetice (EM) de înaltă frecvență (27,12 MHz).

Această frecvență este mult mai mare decât este necesară pentru a determina un răspuns contractil neuromuscular. Cu toate acestea, lungimea de undă și frecvența permit absorbția energiei EM de către țesutul muscular, cutanat, subcutanat și mai adânc așezat. Oricând există un flux curent (mișcarea electronică) în interiorul unui conductor metalic, există întotdeauna generarea simultană a unui câmp electric (E) paralel cu direcția fluxului de curent în interiorul conductorului, precum și generarea unei "bucla" de câmp magnetic (H) conductorii.

Temperatura crescută a țesutului, ca urmare a aplicării diatermiei la țesutul muscular al pacientului, se poate datora câmpului E sau H. Câmpurile electrice (E) și magnetice (H) care produc căldură în țesuturile biologice determină o mișcare rapidă de ioni, rotația moleculelor dipolare și distorsiunea moleculelor nepolare. O mișcare de ioni reprezintă un flux real de curent și apare ușor în țesuturile bogate în electroliți, cum ar fi vasele sanguine și mușchii.

In țesutul gras, efectul principal al unui câmp electromagnetic alternativ este de a produce rotația și distorsiunea moleculelor care nu constituie, un flux real de curent, deci este generată o căldură mică. Această activitate a câmpului de diatermie cu undă scurtă la nivel molecular trebuie să determine ca vasele sanguine și mușchii să se încălzească puternic, iar țesutul adipos să se încălzească slab. Experiența arată totuși că țesutul adipos este, de asemenea, încălzit puternic, deoarece este permeabil de vasele mici de sânge care conțin o soluție de electroliți.

Căldura generată este apoi reținută datorită proprietăților izolatoare ale grăsimii, permițând dezvoltarea unei temperaturi ridicate.

Țesutul fibros nu este deosebit de bogat nici în vasele de sânge, nici în grăsimi și, de obicei, prezintă o creștere moderată a temperaturii. Alți agenți considerați a fi rezervoare de energie termică (pachete fierbinți, infraroșu, parafină și apă caldă) sunt destinate numai să modifice temperatura țesuturilor superficiale.

Indicații terapeutice Termatur 200+
 

 • Diatermia este utilizată terapeutic pentru creșterea temperaturii țesuturilor. 
 • Este general acceptat faptul că, căldura produce următoarele efecte terapeutice dorite: 
 • Sporește extensibilitatea țesuturilor de collagen
 • Reduce rigiditatea articulațiilor
 • Îmbunătățește durerea
 • Îmbunătățește spasmul muscular 
 • Asistă în rezolvarea infiltraturilor inflamatorii, edemelor și exudatelor 
 • Crește fluxul sanguine
LYMPHAPRESS-OPTIMAL-PLUS.jpg

Aparat pentru masaj limfatic LYMPHAPRESS OPTIMAL PLUS

Aparat pentru masaj limfatic, cu 12 camere de compresie. Setarea presiunii poate fi reglată de la 20 la 90 mmHg în conformitate cu zonele corpului astfel încât se poate controla intensitatea presiunii în concordanţă cu zona de tratament al pacientului (pentru zone cu dureri intense, folosiţi presiunea cea mai scăzută) Recomandat uzului profesional.

Lympha Press Optimal Plus oferă patru moduri diferite de tratament:

 1. Modul Pretherapy ™, bazata pe principiile de drenaj limfatic manual. Acest mod dreneaza prima data zonele proximale ale corpului, pregătindu-le să accepte lichidul limfatic, care va fi mobilizat în timpul ciclului principal de tratament.
 2. Modul secvential, celulele din manson sunt unflate una cate una,asigurand un drenaj eficace.
 3. Modul peristatic Wave™, pentru un tratament confortabil și eficient la pacienții cu disconfort distal. Doar trei celule sunt umflate deodata, urmand o miscare ascendenta dealungul membrelor aflate sub tratament. 
 4. Modul Post-therapy™, un mod suplimentar ce oferă terapie într-o anumită zonă după finalizarea tratamentului principal

Caracteristici masaj limfatic LYMPHAPRESS OPTIMAL PLUS:

 • Domeniu reglabil 20-90 mmHg
 • Reglarea nivelului de presiune pentru camere individuale sau în grupuri.
 • Opțiune pentru omiterea celulelor
 • Pauză automată reglabilă între ciclurile de umflare / deflație, pentru pacienții cu afecțiuni arteriale / venoase 
 • mixte și alte nevoi.
 • Ținere reglabilă la sfârșitul ciclului de umflare, pentru un timp de compresie proximal suplimentar.
 • Opțiunea de a crea, exporta și partaja mai multe protocoale de tratament.
 • Opțiuni de programare flexibile prin consola dispozitivului, software-ul computerului sau o aplicație mobilă 
 • exclusivă LymphaPress® cu conectivitate Bluetooth
 • Lympha Press® Smart Technology ™
 • Compatibil cu gama cuprinzătoare de articole de îmbrăcăminte unice și inovatoare, cu design de cameră 
 • suprapus brevetat
 • Multi tensiune
LYMPHAPRESS-OPTIMAL-PLUS-masaj-limfatic.jpg
1706188294365-cd41944a-1d3f-4897-b1ad-4d4e43532dab_1.jpg.jpg

Rezultatele proiectului „Dezvoltarea CLINICA ORL AS MEDICAL S.R.L.”

CLINICA ORL AS MEDICAL S.R.L., cu sediul în Municipiul Ploiești, Bulevardul Republicii, Nr. 202K, Județ Prahova, anunta finalizarea proiectului cu titlul „Dezvoltarea CLINICA ORL AS MEDICAL S.R.L.”, cod SMIS 160865, cofinanțat din
Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 154/POC/411/AM / 28.03.2023, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020. Valoarea totală a proiectului a fost de 1.070.617,87 lei, din care finanțarea nerambursabilă a fost de 970.192,79 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR a fost de 812.691,56 lei si valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional a fost de 157.501,23 lei). Proiectul s-a implementat în Municipiul Ploiești, Strada Cuza Vodă, Nr. 10-12, spații comerciale - parter și etaj, Bloc C1B-C1A, Ap. 1 și ap. A, Județ Prahova. Scopul / obiectivul general al proiectului a fost refacerea capacității de reziliență a CLINICA ORL AS MEDICAL S.R.L., prin acordarea de sprijin din fonduri externe nerambursabile pentru realizarea de investiții, în domeniul curent de activitate (CAEN 8622 -Activităţi de asistenţă medicală specializată), necesare capacităților de prestare servicii, pentru realizarea de investiții în retehnologizare, si are ca rezultate finale o unitate  retehnologizată,respectiv atenuarea schimbărilor climatice.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de contact:
POPESCU SIMONA-NICOLETA, Manager de proiect
Telefon: 0722586206, E-mail: simona_n_simion@yahoo.com

Accesează pagina noastră de contact și ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri