Obstetrică - Ginecologie

*Servicii în contract cu CAS PH

Sănătatea ta, pe mâini bune

Consultații în regim de compensare cu CAS Prahova

Serviciile decontate, în contract cu CAS, în baza biletului de trimitere: Consultație + manevra de recoltare secreții și manevra de recoltare Babeș Papanicolau. Analizele secrețiilor se plătesc integral.

Consultații, consiliere și testare

În cadrul Clinicii noastre sunt disponibile următoarele servicii medicale de obstetrică-ginecologie:

 • Consultații
 • Ecografii transvaginale și pelvis
 • Ecografii sarcină, biometrie fetală
 • Histerosalpinografie
 • Rejuvenare vaginală
 • Ablatie corp strain
 • Chist de glanda Bartholin
 • Montare și extragere sterilet
 • Planning familial
 • Consiliere menopauză și premenopauză
 • Histerosalpingografie
 • Intrerupere sarcina cu tratament medicamentos

Monitorizare sarcină

Perioada de sarcină trebuie monitorizată atent, pentru a evita eventualele complicații care pot apărea și pentru a putea acționa rapid, astfel încât mama și fătul să nu fie puși în pericol. Clinica AS Medical, prin experiența echipei medicale și echipamentele de ultimă generație, vă oferă siguranța monitorizarii sarcinii, încă din primul trimestru.

Nu uita de controlul anual ginecologic!

Controlul anual ginecologic trebuie să devină o normalitate, pentru toate femeile care și-au început viața sexuală, chiar dacă nu există semnale care să trimită la un consult de specialitate. Consultația ginecologică, alături de un set de analize de bază, împreună cu ecografiile sunt extrem importante, mai ales că multe dintre afecțiunile grave care pot apărea la nivelul aparatului genital feminin, se manifestă “surd”, fără simptome sau semne, iar eficiența tratamentului depinde de momentul la care este descoperită afecțiunea.

Mai bine să prevenim, decât să tratăm!

Nu uita de controlul anual ginecologic! Servicii medicale complete din ramura Obstetrica Ginecologie la Clinica AS Medical Ploiesti
Gestionarea menopauzei si premenomauzei! Consultatii si monitorizare. Servicii medicale complete din ramura Obstetrica Ginecologie la Clinica AS Medical Ploiesti

Viața este frumoasă și la menopauză!

Menopauza și premenopauza sunt percepute ca perioade dificile și care crează disconfort. Alături de echipa noastră medicală, această perioadă poate fi una relaxată, în care să te bucuri de fiecare zi, învățând cum să abordezi provocările fizice (tulburări menstruale, bufeuri, insomnii, transpirații) și psihice (nemulțumiri, stare de irascibilitate) de zi cu zi.

Trecerea prin această perioadă trebuie susținută de un set de analize specifice, alături de o anamneză făcută de medicul ginecolog, de tratament medicamentos, dacă este cazul și, mai ales, de susținere psihologică. Pentru că există efecte pe termen lung ale menopauzei, din cauza schimbărilor hormonale, îți recomandăm consultul periodic la medicul ginecolog și monitorizarea atentă patologiilor specifice menopauzei: cancerul de col uterin și mai ales, cancerul mamar.

Alături de tine, în sarcină!

Monitorizarea sarcinii are ca scop depistarea sarcinilor cu risc crescut și asigurarea că starea de sănătate a fatului si mamei sunt optime. Este foarte importantă relația de încredere pe care o aveți cu medicul obstetrician, pentru că va urmări sarcina încă de la început, iar orice informație legată de starea de sănătate, eventualele schimbări fizice care apar pe parcursul sarcinii trebuie să fie comunicate medicului. Controale medicale în sarcină se fac cu o frecvență lunară în primele două trimestre, dacă sarcina nu prezintă riscuri, urmând ca din trimestrul trei, împreună cu medicul obstetrician să se stabilească frecvența controlului medical.

O serie de analize specifice, ecografii, biometrie fetală sunt necesare în timpul monitorizarii sarcinii, pentru a ne asigura că starea de sănătate a mamei și copilului sunt optime. Intră și tu în programul de monitorizare al sarcinii la Clinica AS și beneficiază de experiența medicală de excepție a echipei noastre medicale de obstetrică-ginecologie, susținută de echipamentele cu tehnologie de ultimă generație.

Consultatii, analize specifice si monitorizare sarcina. Servicii medicale complete din ramura Obstetrica Ginecologie la Clinica AS Medical Ploiesti

Colposcopia

Metoda minim invazivă de investigație a colului uterin, pentru care se folosește colposcopul, un microscop cu ajutorul căruia se vizualizează celulele. Este utilă în diagnosticarea cancerului de col uterin, cervicite, vaginite recidivante, după montarea unui sterilet, sângerarări în timpul actului sexual, endometrioză, traumatisme, polipi, alte leziuni. Colposcopia este recomandată dacă rezultatele unui test Papanicolau sau ale unui examen pelvin au evidențiat anomalii.

Înainte de colposcopie, nu se folosesc medicamente vaginale, creme, pulberi sau spume, nu se întrețin relații vaginale și nu se folosesc tampoane, cu 24 pana la 48 de ore înainte.

Cum funcționează?

 • Câmpul magnetic în impulsuri care este generat de echipament contractă mușchii pelvieni, generând putere și rezistență sporită ale acestora.
 • În timpul tratamentului, pacientul este complet îmbrăcat, așezat confortabil în fotoliu, pentru nu mai mult de 20 de minute/ședință

Programează-te acum: 0759 920 920

Pachet de 15 proceduri pentru rejuvenare vaginală: 3500 lei -20% = 2800 lei

Tratamentul incontinenței urinare

Tratarea incontinenței imperioasă, pe fond nervos, mixtă, fecală, după prostatectomia radicală, forme uşoare ale herniilor uterine și ale vezicii urinare, recuperare după o intervenții chirurgicale pelviene, după naștere naturală, inflamație cronică de prostată, disfuncție erectilă.

Cum funcționează?

 • Tehnologie de ultimă generație - stimulare magnetică funcţională
 • Non-invaziv, fără durere
 • În timpul tratamentului, pacientul este complet îmbrăcat, așezat confortabil pe un fotoliu
 • Ședințe de 20 de minute
 • Întăreşte muşchii pelvieni
 • Programe personalizate

Programează-te acum:

0759 920 920

Pachet de 15 ședințe pentru tratarea incontinenței şi a altor probleme din zona pelviană: 1950 lei -20% = 1560 lei

Accesează pagina noastră de contact și ia legătura cu unul dintre specialiștii noștri